Monday, April 18, 2011

Pessach 2011

preparations for Pessach!
the soup is simmering; eggs are boiled; matza balls are waiting to be balled and cooked; liver is fried, simmered, seasoned and chopped; charosset is mmmmmmmmmm so good i couldn't help but have some already; aged sirloin is waiting patiently; wonderful guests are bringing everything else;
all that's missing is the extended family... well maybe next year in Ganey Yehuda Ha'bnuya.

(and i'm thinking: if i can cook a passover dinner in a 1-m countertop kitchen, i can probably do with a smaller house, but don't tell anyone!)

1 comment:

dalia said...

קרן, כל הכבוד לך! כשאני הייתי בגילך עוד לא חלמתי על להכין את בישולי הסדר. זו עבודה של סבתות. אני כל כך גאה בך.ובאמת...בשנה הבאה בגני יהודה נבשל ביחד. אני אתן לך מטר שיש ואת תכיני את הכל;-)ואני אשחק עם אלה והתינוקי.